Για να γνωριστούμε .....

Κάθε αρχή και δύσκολη !! Ελπίζω να σας κρατήσω καλή συντροφιά για λίγα λεπτά !!!!
Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pepitsarb@hotmail.com

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Κερνάω γλυκό μαζί με κάποια χρωστούμενα ....αποτελέσματα!!!!

Οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για όλους !! Ανάμεσα σε ΝΑΙ και ΟΧΙ , ανάμεσα σε δημοψηφίσματα , σε προτάσεις επί προτάσεων ! Και κυρίως βρίσκει την κοινωνία κουρασμένη, λυγισμένη , να προσπαθεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της, μια κοινωνία που προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε σε "όλο αυτό", που πασχίζει΄(;;)  να μάθει τι και ποιός την οδήγησαν εκεί που την οδήγησαν ! Μια κοινωνία που λαβώθηκε αλλά παραμένει όρθια! Μια κοινωνία που θα παλέψει για τα ιδανικά, τις αξίες που θέλω να πιστεύω ότι δεν τις έχασε στο δρόμο της ! Πιστεύω στον άνθρωπο, πιστεύω ότι όταν θέλει κάτι πολύ το καταφέρνει ! Είναι κρίμα να μην αξιοποιήσουμε ως λαός την εξυπνάδα μας , για την οποία τόσο πολύ είμαστε υπερήφανοι, και να μην τα καταφέρουμε! Ας αναλογιστούμε το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας, ας αφήσουμε στην άκρη τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ, τους εγωϊσμούς, τις μικροψυχίες και ας σκεφτούμε πέρα από το "εγώ" μας ! Ας μας ενώσει το "εμείς" , ας πορευτούμε με ομόνοια και αγάπη! Το χρωστάμε σε μάς τους ίδιους αλλά και στις επόμενες γενιές!
Είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζω να εκφραζω στο blog σκέψεις και  συναισθήματα, όχι γιατι δεν θέλω αλλά θεωρώ ότι ίσως είναι ψυχοφθόρο ! Εχω πεί αρκετές φορές ότι θεωρώ ότι  το internet είναι χώρος χαλάρωσης και ξεκούρασης για τον καθένα από εμάς και όχι χώρος για να "φορτώνεται" με τα όποια προβλήματα   ζει στην καθημερινότητά του!!
Και μ'αυτά και μ'αυτά , πέρασε και η 30η Ιουνίου και φτάσαμε αισίως στις ...10 Ιουλίου!!! Και ναι, έκανα και την κλήρωση που χρώσταγα !!
Τέσσερις λοιπόν οι τυχερές !! Τέσσερις γιατι είναι τα 4α γενέθλια του blog μου!!
Λοιπόν, η Ντίνα , η Μαριάννα, η Δήμητρα και η Κική είναι οι τυχερές!!
Αλλά επειδή , σαν σήμερα 10 Ιουλίου, ήλθε και η αφεντιά μου στον κόσμο (!!!!) είπα να κάνω και ένα 5ο δωράκι,  για τα  δικά μου γενέθλια!! Στη   Νίκη !

Κορίτσια , περιμένω τις διευθύνσεις σας στο mail μου (pepitsarb@hotmail.com) για να σας στείλω τα δώρα σας!! Τι θα είναι , σας το κρατάω για έκπληξη !!!
Να'στε πάντα τυχερές , χαρούμενες και ευτυχισμένες!!

Και για να μην αφήσω έτσι, να σας κεράσω και κάτι δροσερό για το καλό !!!!
Α, και να μην ξεχάσουμε και τη Βίκυ και την πολύ όμορφη πρωτοβουλία ! Ξέρουμε καλά ότι μπορούμε να γεμίσουμε τα ράφια του FRONT ! Το'χουμε κάνει αρκετές φορές , ας το κάνουμε άλλη μία!!!! 
Φιλιά πολλά, να'στε όλοι καλά ! Και να'χουμε ένα όμορφο, λαμπερό και ήρεμο καλοκαίρι!!!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...