Για να γνωριστούμε .....

Κάθε αρχή και δύσκολη !! Ελπίζω να σας κρατήσω καλή συντροφιά για λίγα λεπτά !!!!
Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pepitsarb@hotmail.com

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Λίγο απ' όλα




Καλησπέρα σε όλη τη γειτονιά  !!!
Μετά από μια εβδομάδα απουσίας, έρχομαι να σας δείξω  νέες δημιουργίες, καινούργιες εμπνεύσεις που έχουν γίνει με μεράκι ! Περιμένω νέα σας !





Μια παλέτα ζωγραφικής μετατράπηκε σε πίνακα! Ενας συνδυασμός της τέχνης του decoupage και της ζωγραφικής  που παραπέμπει σε μιαν άλλη εποχή , στον ρομαντισμό , που τόσο έχει λείψει στη σημερινή εποχή !



Ενα μπαουλάκι της μητέρας μου μετατράπηκε σε μπιζουτιέρα αφού πρώτα βάφτηκε , εφαρμόστηκε decoupage , κρακελέ και  shabby chic και ...να  το αποτέλεσμα !!

Τετραδια από Kraft με decoupage, δαντέλλες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία (scrapbooking) που τους δίνουν στυλ και ύφος, περιμένουν για να γεμίσουν τις σελίδες τους με σκέψεις, ανησυχίες και όχι μόνον.....

'Ενα τοπίο όμορφο βαλμένο σε ένα πίνακα με ξύλινη βαμμένη κορνίζα. Το τζάμι έχει "δουλευτεί" εξ'ολοκλήρου απο την ανάποδη πλευρά , είναι φτιαγμένο σε τρια "επίπεδα"και η πατίνα που είναι τοποθετημένη γύρω από το μοτίβο, του δίνει μία νότα από τα παλιά....


 'Ενα πιάτο από ξύλο, διακοσμητικό, απομίμηση του υφάσματος damascus με φύλλο χρυσού.

Πιάτα από γυαλί, διακοσμητικά, φταγμένα από την "πίσω" πλευρά με την τεχνική του decoupage και εφαρμόζοντας υλικά όπως πατίνα, ακρυλικά , velo (χαρτί δαντελωτό) . Μια γλύκα από ...άλλοτε !
  

3 σχόλια:

  1. Pepi καλώς σε βρήκα!
    Θαύμασα τη δουλειά σου σόλα τα επίπεδα και τις εκφράσεις. Στην τεχνική του decoupage είμαστε εραστές και οι δύο και μάλιστα με εμμονή στα ίδια μοτίβα. Χαίρομαι που οι δημιουγρίες σου είναι της καρδιάς...θα συμπορευτούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pepi, νά μαι κι εγώ !! Πολύ μου άρεσαν τα έργα σου ! Σου εύχομαι καλές δημιουργίες. Θα σε επισκέπτομαι συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Πέπι μου, τι να πω απλά πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα δε μοτίβα σου αξιολάτρευτα!!! με ταξιδεύουν σε μια εποχή που θα ήθελα πολύ να ζω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...