Για να γνωριστούμε .....

Κάθε αρχή και δύσκολη !! Ελπίζω να σας κρατήσω καλή συντροφιά για λίγα λεπτά !!!!
Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pepitsarb@hotmail.com

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Συντροφιά με ένα βιβλίο

Γειά σας!!
'Οπως καταλάβατε , σήμερα είπα να κάνω αυτή τη νέα ανάρτηση , τις .....μεγάλες ώρες της νύχτας!! Συντροφιά με τον αέρα , ένα σκυλί που γαβγίζει σαν τρομαγμένο  και το ...laptop μου, αποφάσισα να σας δείξω κάποιους σελιδοδείκτες που έχω ετοιμάσει για δωράκια για τα Χριστούγεννα , και όχι μόνο!
Τα βιβλία ήταν και είναι μια μεγάλη μου αδυναμία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχω πολλούς σελιδοδείκτες! Όπου πηγαίνω, αγοράζω και από ..δύο !! Ετσι σκέφτηκα, πως αφού το βιβλίο είναι πάντα ένα καλοδεχούμενο δώρο, θα ήταν πολύ όμορφο εάν το συνόδευε στο μαγικό του κόσμο ,  και ένας κομψός σελιδοδείκτης!
Πήρα ένα κομμάτι λεπτό ξύλο, το έκοψα σε διάφορα σχέδια και σχήματα, το πέρασα με γυαλόχαρτο και ξεκίνησα να τους βάφω, να τους κάνω κρακελέ, να τους διακοσμώ με decoupage, να περνάω πατίνες και φωτοσκιάσεις.
Ειχα και δέρμα στην φυσική του απόχρωση. Το έκοψα και αυτό και  έκανα ό,τι και στους ξύλινους.
Στο τέλος,  έβαλα σε άλλους φουντίτσα, σε άλλους δαντέλα, σε άλλους κορδέλα , σε άλλους φιογκάκι με μαργαριταράκι!!  Και έτοιμοι !! Πάρτε μια μικρή γεύση  και περιμένω να μάθω αν σας άρεσαν !!

 Οι δύο παραπάνω φωτο περιλαμβάνει δερμάτινους, ενώ οι τρεις παρακάτω ξύλινους.  Και για την ιστορία να αναφέρω ότι γίνονται εύκολα  και  δίνουν όμορφο αποτέλεσμα !
Για την κατασκευή τους , επιστρατεύτηκαν χαρτιά, ριζόχαρτα, χαρτοπετσέτες, χαρτιά εκτύπωσης, σφραγίδες, stencil, ακρυλικά χρώματα,  πατίνες και δαχτυλοπατίνες.




Αυτά για σήμερα !! Λέω να πάω για ύπνο τώρα!! Καληνύχτα και ..καλημέρα !!
Φιλάκιαααα!!!!!!!!


25 σχόλια:

  1. Τέλειοι οι σελιδοδείκτες! Φτάνει πια με τους χάρτινους που δεν αντέχουν και πολύ!!Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέπη μου χαίρομαι τόσο που ανακάλυψα το υπέροχο σπιτάκι σου!!! Οι σελιδοδείκτες είναι και μια δική μου αγάπη!!! Έφτιαξες πραγματικά κομψοτεχνήματα!!! Θα τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα είναι πιο όμορφοι σελιδοδείκτες που έχω δει ποτέ μου!!! Και πρέπει να σου πω ότι έχω δει,έχω αγοράσει κι έχω φτιάξει πολλούς, αφού αγαπώ πολύ τα βιβλία κι έχω κόλλημα με τους σελιδοδείκτες!!
    Δεν ξέρω ποιούς να ξεχωρίσω, είναι ο ένας ωραιότερος από τον άλλο, κι οι λεπτομέρειες με τις δαντελίτσες και τις κορδελίτσες τέλειες!!
    Μπράβο, πραγματικά πανέμορφοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, Είναι υπέροχοι όλοι οι σελιδοδείκτες σου!! Οχι μόνο για δώρο αλλά και για προσωπική χρήση. ΕΚείνο που ήθελα να σε ρωτήσω είναι χρησιμοποίησες δέρμα? Εκανες decoupage πάνω στο δέρμα? Και αν ναι τι κόλλα εβαλες? Το έχεις ξανακάνει? Είναι αντοχής? Εγώ το θέλω για τσάντα δερμάτινη.Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΠΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΙΝΕΤΣΑ ΑΨΟΓΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ!!!!ΟΙ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΠΗ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΓΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΟΙ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ όμορφοι όλοι μπράβο!!!!!
    Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι πραγματικα πολυ ομορφη ιδεα και θαυμασιο το αποτελεσμα!Μου αρεσουν πολυ!Ειναι χρησιμοι και αισθητικα καλογουστοι!!τους παρατηρησα ολους..εναν εναν...εξαιρετικα φτιαγμενοι!!!!!misirlou
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ χ2 misirlou & maria
    καλη εβδομαδαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο αποτέλεσμα, είναι όλοι πολύ καλαίσθητοι και πρωτότυποι, πολλά μπράβο!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. υπεροχα σχεδια και χρωματα!!!τελειο αποτελεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ όλες για τα πολύ καλά σας λόγια. Χάρηκα που σας άρεσαν οι σελιδοδείκτες μου. Και να κάνω τις σχετικές διευκρινήσεις: έχω χρησιμοποιήσει δέρμα (όχι δερματίνη), έχω περάσει διάφανο primer, έχω κάνει decoupage χρησιμοποιώντας την ανάλογη κόλλα και τέλος, πέρασα με βερνίκι πολυουρεθάνης. Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε και προηγούμενη ανάρτησή μου μήνα Μαϊου (21/5) όπου έχω κάνει decoupage σε τσάντες . Να σας πω ότι την λευκή τσάντα την κράτησα όλο το καλοκαίρι και δεν έπαθε τίποτα. Ετοιμάζω και χειμωνιάτικες αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς (βροχές, πολλή υγρασία). Θα δείξει!!! Φιλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέμορφοι οι σελιδοδείκτες σου Πέπη μου ένας και ένας δεν ξέρω ποιόν να πρωτοδιαλέξω!!!Μπράβο εξαιρετική ιδέα να τους δωρίσεις τα Χριστούγεννα!!!Καληνύχτα φιλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΠΗ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φανταστικοί!!!ο ένας πιο όμορφος απο τον άλλο!!!!μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέπη μου, οι νέοι σου σελιδοδείκτες είναι υπέροχοι! Για μένα είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε ανθρώπους που διαβάζουν βιβλία. Το μοτίβα τους με έχουν ξετρελλάνει! πού τα ξετρυπώνεις και τα τυπώνεις???? Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το υπέροχοι είναι λίγο!!!!Τα έχεις δουλέψει όλα τόσο όμορφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ όμορφοι οι σελιδοδείκτες σου!
    Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ !!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    ΚΑΛΉ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αριστουργήματα!!! σκέτα έργα τέχνης και πραγματικά υπέροχα δώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εξαιρετική δουλειά έκανες σε όλους!!!! Υπέροχοι πραγματικά και τέλεια ιδέα για δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν θυμάμαι να έχω δει πιο όμορφους σελιδοδείκτες!!! Μπορώ να πω άλλο ένα Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν έχω λόγια να σου περιγράψω τον ενθουσιασμό μου!!!!!!!!Είναι οι πιο ωραίοι που έχω δει ποτέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι ολοι τέλειοι! Ο ενας καλύτερος απο τον άλλον! Δεν εχω λόγια! Μπράβο!
    Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...