Για να γνωριστούμε .....

Κάθε αρχή και δύσκολη !! Ελπίζω να σας κρατήσω καλή συντροφιά για λίγα λεπτά !!!!
Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pepitsarb@hotmail.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η φάρμα των ζώων

Καλό μήνα σε όλους!
Τι κάνετε; Πώς περνάτε; Ελπίζω και θέλω να είσαστε όλοι καλά !!
Τις τελευταίες μέρες ασχολήθηκα με την κατασκευή μιάς φάρμας σε κεραμίδι και πέτρα πηλίου !!! Ναι, ναι , καλά διαβάσατε!! Αφού δεν μπορώ να ΄χω μια αληθινή, βλέποντας αυτή, νομίζω ότι βρίσκομαι στην εξοχή !!
Με παίδεψε λίγο, αλλά νομίζω ότι άξιζε τον κόπο!
Επιστρατεύτηκε ένα κεραμίδι πάνω στο οποίο έκανα decoupage  από τη μέσα του πλευρά, έκανα μια απλή ξύλινη κατασκευή στην πλαϊνή του πλευρά, γιατί μου φάνηκε "άδεια",  κόλλησα άχυρα στην οροφή της στάνης και δίπλα, έβαλα και λίγα "σποράκια" για τις κοτούλες και μετά ασχολήθηκα με την βάση .
Αφού έβαλα διάφανο primer στην πέτρα, άπλωσα στην επιφάνειά της πάστα με κόκκους. 'Οταν στέγνωσε, την έβαψα σε χρώματα ανάλογα με αυτά του κεραμιδιού, έριξα και  φυσική άμμο θαλάσσης, έφτιαξα και τη λιμνούλα με χρωματισμένη πάστα. Αφού έκοψα τα ζωάκια που ήθελα , έκανα με πηλό αέρα το "αποτύπωμα" του  κάθε ζώου και  άφησα να  ξεραθεί  καλά, όπως και τα "βραχάκια".
Μετά τα έβαψα με ακρυλικά χρώματα, τα κόλλησα στις κομμένες φιγούρες και στη συνέχεια τα τοποθέτησα στην πέτρα (με ατλακόλ ή ζεστη σιλικόνη). Τις πάπιες τις έφτιαξα με τη μέθοδο sospesso δηλ. κολλάω με κόλλα decoupage τη φιγούρα σε φύλλα διάφανα , αφήνω να στεγνώσει πολύ καλά, κόβω σύρριζα, και μετά με ρεσώ και με την βοήθεια εργαλείου ειδικού -embossing- δίνω κίνηση στη φιγούρα ( η μέθοδος αυτή είναι πολύ εντυπωσιακή σε λουλούδια ) . Στο τέλος κόλλησα και βρύα σε πράσινο και μπεζ χρώμα , και τελευταίο το κεραμίδι πάνω στην πέτρα κολλήθηκε με πιστόλι σιλικόνης.
Αυτάαααααα!!!!!!!!!!!!!
Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα !!!!!! 

9 σχόλια:

  1. καλημερα!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!Πεπη μου εκανες παρα παρα πολυ ομορφη δουλεια και δυσκολουτσικη να πω..... το αποτελεσμα ειναι τελειο!!!!!! φιλικια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ , ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ Η ΦΑΡΜΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yπέροχη η φάρμα, πολύ ωραίο το θέμα που επέλεξες να δημιουργήσης!!!Το αποτέλεσμα σε δικαίωσε!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέπη θαυμάζω τη Φάρμα σου .Εξαιρετική δουλειά και με λεπτομέρεια. Να ρωτήσω κάτι ο "πηλός αέρας" τι είναι;Πρώτη φορά τ ακούω εδώ μέσα.
    Φιλάκια πολλά και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Πέπη!!!! Καλό μήνα!!!! Η φάρμα σου μου θυμίζει εξώφυλλο παιδικού βιβλίου... Άριστο το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Πεπη!!!επιστρεψαμε και εμεις!περασα να σου πω μια καλημερα!! και να σου ευχηθω να εχεις ενα υπεροχο φθινοπωρο γεματο ομορφες αναρτησεις.
    Η φαρμα ειναι πολυ καλη......ολοζωντανη!!!!
    φιλια χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γύρισα... πέρασα να πω ένα γειά, να ευχηθώ Καλό και δημιουργικό φθινόπωρο και να καταθέσω τον θαυμασμό μου για την υπέροχη φάρμα σου!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για τα γλυκά σας σχόλια !!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα! Μέχρι τότε, να περνάτε καλά ! Φιλάκιαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...