Για να γνωριστούμε .....

Κάθε αρχή και δύσκολη !! Ελπίζω να σας κρατήσω καλή συντροφιά για λίγα λεπτά !!!!
Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pepitsarb@hotmail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κολιέ και βραχιόλια

 Καλοκαιρινό, σε ζεστές καφέ και ζωντανές κίτρινες αποχρώσεις για να πηγαίνει με όλα και για όλα ! Ημιπολύτιμες πέτρες  (αχάτες, λάβα, κοράλια) , τσόχινη μαργαρίτα με συρμάτινο λουλούδι, χρυσαφί "φωλιές" φτιάχνουν ένα μακρύ κολιέ για κομψές εμφανίσεις ! 
Κοντό κολιέ με αλυσίδα και κούμπωμα  από ασήμι 925 επιχρυσωμένο και ημιπολύτιμες πέτρες "δένουν" σε ένα σύνολο στα χρώματα της φύσης! Μαργαριτάρια καφέ και πράσινα, jade, swarofski πάνω σε σουέτ κορδόνια "συνεργάζονται" για ένα αποτέλεσμα ...φυσικό !

 Κολιέ και βραχιόλι από τυρκουάζ κοράλια με ενδιάμεσα στοιχεία από ασήμι 925 επιχρυσωμένο, για ένα καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα !!
 Μαργαριτάρια ακανόνιστα δεμένα με ροζ χρυσό για ένα κολιέ και ένα βραχιόλι, για ιδιαίτερες και σικάτες κυρίες !
 Ενα μακρύ κολιέ από αχάτη μαύρο, "δεμένο" πέτρα-πέτρα με σύρμα από ασήμι 925, "φωλιές" από κρύσταλλα Swarovski   και ιδαίτερο ασημένιο διπλό κούμπωμα. Απλό και πολυτελές !
 Κοράλια , και πάλι κοράλια με ασήμι επιχρυσωμένο φτιάχνουν ένα εντυπωσιακό κοντό κολιέ !Αγαπημένο και φλογερό κόκκινο για πάντα!


Μακρύ γαλάζιο κολιέ από κρύσταλλα και μεταλλικά χρυσαφί στοιχεία και κλουαζονέ ψαράκι !!  Γοητευτικό στην απλότητά του !
 Μεγάλα πορτοκαλοκίτρινα κοράλια και μεγάλος αχάτης σε φωτεινές αποχρώσεις , μαζί με ασήμι 925 φτιάχνουν ένα μακρύ κολιέ, άκρως καλοκαιρινό !
 Γαλαζοπράσινος αχάτης, ασημένια αλυσίδα, λαχανί σουέτ διπλή σειρά από κρύσταλλα preciosa , "μπουκέτα" από ακανόνιστα μαργαριτάρια και μια μεταλλική μαργαρίτα με ζωγραφιστό κουμπί , όλα μαζί συνθέτουν ένα μακρύ  κολιέ με άρωμα θάλασσας !!!
Λευκά μαργαριτάρια και επιχρυσωμένα στοιχεία δημιουργούν ένα βραχιόλι - "αλυσίδα". Απλότητα και κομψότητα μαζί !!
Δερμάτινα βραχιόλια με σατέν κορδέλα, μεταλλικά filigree στοιχεία και πολύτιμα κρύσταλλα Swarovski ! Για να στολίζουν τα χέρια μας με εντυπωσιακό τρόπο  !!

6 σχόλια:

  1. ΟΜΟΡΦΑ....ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ?......ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ....ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπήκα κλεφτα και θαύμασα! Δεν είμαι στη βάση μου και οι επισκέψεις στο pc είναι ελάχιστες και δανεικές. Πανέμορφα κοσμήματα με καλοκαιρινή αύρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρα πολυ ομορφα..καλως σε βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστω για τα ζεστά σας λόγια και τη θερμή υποδοχή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέπη μου καταπληκτικά όλα τα κοσμήματά σου!!μπράβο γλυκιά μου! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα. Ποσους ποντους μηκος εχει το κοκινο κολιε με κοραλια, τι ειναι οι πετρες αναμμεσα, κ τι μεγεθος εχει περιπου καθε κομματι κοραλι, ποσο κανει; κ ποσες μερες κανει να σταλει στην Αθηνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...