Για να γνωριστούμε .....

Κάθε αρχή και δύσκολη !! Ελπίζω να σας κρατήσω καλή συντροφιά για λίγα λεπτά !!!!
Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pepitsarb@hotmail.com

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Για τα 3 χρόνια που είμαστε μαζί!

Πέρασαν κιόλας 3 (!!!) ολόκληρα χρόνια από τότε που σας συστήθηκα ως "Δημιουργίες καρδιάς"!
3 χρόνια πέρασαν από εκείνη την πρώτη  μου ανάρτηση!  
Κάπως έτσι ξεκίνησε να κτίζεται  το δικό μου "σπιτάκι"! Αγάπη, κέφι και χαρά είναι τα υλικά του σπιτικού μου!  Ενα "σπιτάκι" που στολίστηκε με δημιουργίες μου, ένα "σπιτάκι" ανοιχτό σε όποιον ήθελε να περάσει το κατώφλι του,  να υποδεχθεί όλους εσάς που ήθελαν να ..με δούν από κοντά!
Και εσείς σπεύσατε να με αγκαλιάσετε με την αγάπη σας, τα καλά σας λόγια που κάθε φορά με γέμιζαν και με γεμίζουν χαρά αλλά μου δίνουν και δύναμη να συνεχίζω με το ίδιο και αμείωτο ενδιαφέρον  για δημιουργία ! 
Μέσα σ'αυτό το σπιτάκι και από αυτό, γνώρισα  άτομα με τις ίδιες ή παρόμοιες ανησυχίες με μένα, άτομα με τους ίδιους προβληματισμούς, άτομα δημιουργικά, με φαντασία και μεράκι  ! Με κάποιους δέθηκα κάπως περισσότερο, με άλλους κάπως λιγότερο! Ποτέ δεν περίμενα  ότι μέσα σ'αυτόν τον, κατά τα άλλα απρόσωπο , χώρο του internet   θα συναντούσα τόσο όμορφους ανθρώπους!
Επειδή λοιπόν μεγάλωσα και έγινα 3 (τι καλά που θα ήταν!!χαχα) , τα γενέθλιά μου θα τα γιορτάσουμε μαζί με giveaway!
Αφήστε ένα σχόλιο σ'αυτή την ανάρτηση (εδώ ή στο fb)  μέχρι τις 10 Ιουνίου και την επομένη ημέρα θα γίνει κλήρωση όπου 3 δωράκια περιμένουν τους παραλήπτες τους!! Θα σας τα δείξω ολοκληρωμένα!

Εχω θαυμάσει κατά καιρούς τις όρθιες γυναικείες πήλινες φιγούρες και είπα να πειραματιστώ κι εγώ, και ό,τι γίνει έγινε!!
 
 Και έτσι προέκυψε η μαυρομαλλούσα κοπελιά, με το φούξια καπελάκι της και  την τυρκουάζ μπλούζα ! Κάποια φίλη μου είπε ότι το στήθος παραέιναι στρογγυλό , αλλά τι να την κάνω που ήθελε να φωτογραφηθεί μόλις βγήκε από το ιατρείο γνωστού πλαστικού!!!! Λίγο κοντούλα και  λίγο αφρατούλα μου προέκυψε αλλά για "πρώτη φορά" , χμ, συμπαθητική βγήκε!
 Πιο "φευγάτη" η δεύτερη! Σαφώς πιο ψηλή και αδύνατη , πιο συντηρητικά ντυμένη , με καστανά καρε μαλλιά με ανταύγειες!

Και νάτες ολόκληρες φωτογραφημένες ! 
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έμεινα και απόλυτα ικανοποιημένη, αλλά ελπίζω ότι οι επόμενες θα είναι καλύτερες! Γιατί θα υπάρξουν σίγουρα και επόμενες!  Ο πηλός είναι τελικά πολύ ωραίο υλικό!  

Αφησα για το τέλος και μια ή μάλλον δύο από τις αιτίες της απουσίας μου!!!!!
Τη λένε Λάρα, είναι 13 ετών, την ξέρουμε από 5 μηνών, αλλά τώρα που μεγάλωσε και επιβάλλεται να κάνει ..δίαιτα , ζεί μαζί μας όλη την ημέρα εκτός από τις ώρες του βραδινού της ύπνου όπου την πηγαίνουμε στο σπίτι της (το δικό μας είναι το δεύτερο σπίτι της).  Είναι πολύ ήσυχη, υπάκουη, και πολύ καλός χαρακτήρας! Αν και αρκετά μεγαλόσωμη, είναι αγαθιάρα και καλόβολη! Ολοι στη γειτονιά την ξέρουν και την αγαπάνε ! Και εκείνη πρόθυμα "υποκύπτει" στα χάδια που της προσφέρονται απλόχερα!
Τη λένε Γκριζαμπέλλα, είναι  2 μηνών, την εγκατέλειψε η μητέρα της και έκλαιγε γοερά μέχρι που τη βρήκαμε ! Τα ματάκια της ήταν ακόμη κλειστά και γενικά ήταν πολύ αδύναμη ! Την πήραμε είδηση πριν από 12 ημέρες! Η απόφαση να την κρατήσουμε ήταν ομόφωνη!! 
Μετά την επίσκεψη στην κτηνίατρο και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (και παρόλους τους ενδοιασμούς της ιατρού αν θα γινόταν καλά), η μικρή κατάφερε να ανοίξει τα ματάκια της, βλέπει αρκετά καλά, είναι παιχνιδιάρα και γεμάτη όρεξη για ζωή! Εχει προσαρμοσθεί στα καινούρια δεδομένα του σπιτιού, φαίνεται να το διασκεδάζει και εννοείται ότι κάνει τα πάντα για να μας πεί "ευχαριστώ" με τον δικό της τρόπο!

Η γνωριμία της Λάρας με τη μικρή έφερε γέλια !! Την κοίταζε περίεργα, είναι βλέπετε και 50 φορές μεγαλύτερη , οπότε δεν έδωσε και πολλή σημασία!
Πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται από την παρουσία της! Την αγάπη μας την ξέρει , είναι δεδομένη !
Από τη μεριά της η μικρούλα χαίρεται τη ζωή !
Και έτσι γίναμε ..5 στην οικογένεια!! Θα το κοιτάξω μήπως μπορώ να πάρω επίδομα ..πολύτεκνης!! χαχαχα!!

Και επειδή τον  τελευταίο καιρό, είμαι λίγο αμελής όσον αφορά στην συχνότητα των αναρτήσεων, δεσμεύομαι ότι θα είμαι πιο .."εντάξει"!! Τώρα που , σχεδόν μάζεψα και το σπίτι μου, έπλυνα τα χαλιά, τακτοποίησα τις ντουλάπες  θα είμαι πιο ήσυχη και θα έχω περισσότερο κέφι και για δημιουργία και για blogoβόλτες !
Σας ευχαριστώ  για μια ακόμη φορά που περνάτε από το τσαρδί μου, που αφήνετε τα σχόλιά σας!
Να ξέρετε ότι πραγματικά και αληθινά μου δίνουν απίστευτη χαρά!
Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εδώ μαζί για πολλά χρόνια ακόμη , να ανταλλάσσουμε απόψεις, ιδέες, σκέψεις, γνώσεις και τόσα άλλα , να κάνουμε πολλά ταξίδια μαζί μέσα στη χώρα της δημιουργίας και της προσφοράς!
Ελπίζω να μην σας κούρασα ! Καλό Σαββατοκύριακο !
Με το καλό οι εκλογές την Κυριακή (λέμε τώρα!!!!)!

                                            Την αγάπη μου και τα φιλιά μου! 

58 σχόλια:

  1. χρόνια πολλά λοιπόν στο σπιτάκι σου!! Πάντα έτσι δημιουργική να είσαι και να το γεμίζεις με τόσο ωραία πράγματα!!
    Σε είχα χάσει...γιατί την είδα κομπιουτεράκιας και έκανα βλακείες καταλάθος...ευτυχώς σε ξαναβρήκα!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινά...μόλις τώρα, επεσε το μάτι μου δίπλα, στα ιστολόγια που παρακολουθείς...και είδα το παλιό μου μπλόγκ!!!!! Ήθελα και να ήξερα...εντάξει, εγώ την έκανα τη βλακεία και το κατάργησα (κατα λάθος), ποιός πρόλαβε και μου πήρε το domain μου, αμέσως όμως...κ δε μπόρεσα να το ξαναπάρω...και να ήταν τουλάχιστον κάτι ελληνικό ή κάτι που έχει σχέση με τον τίτλο του να πώ οκ...αλλά είναι άσχετο εντελώς!!! τέλοςπάντων....ξέφυγα...αλλά συγχίστηκα και ήθελα να τα πώ!! φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Να τα χιλιάσεις τα μπλογκοχρονια! Πανέμορφα και τα κορίτσια απο πηλό αλλά και τα ζωάκια σας. Καλως δεχτηκατε το μωρουδέλι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά!!!
    Σ'ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα δωράκια..
    Πολλά φιλιά καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά στο τσαρδάκι σου αγαπητή μου !!!!
    Να είναι πάντα γεμάτο με τόσο όμορφες δημιουργίες και με πολύ αγάπη από όλους τους αναγνώστες σου !!!!
    Οι κοπέλες σου καταπληκτικές και είσαι ακόμα στην αρχή ???
    Ε, τότε φαντάζομαι προχωρώντας τι θα φτιάξουν τα χρυσά σου χέρια !!!! Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς !!!! Φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαλίστατη σήμερα Πέπη μου!!! Βέβαια με τα νέα μέλη της οικογένειας και όλα τακτοποιημένα πως να μην είσαι χαρούμενη!!
    Για τις κοπελιές σου θα πω ότι εμένα και μόνο που είναι από πηλό , με ενθουσιάζουν τρελά. Α να σου ευχηθώ καλέ!!! Πολλά ακόμα χρόνια κοντά μας με όμορφες δημιουργίες κέφι, αγάπη και χαρά !!
    Σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα χιλιασει το μπλογκοσπιτακι σου!!!Να ειναι παντα χαρωπο και γεματο εμπνευσμενες δημιουργιες!!!Τελεια η πενταμελη σας οικογενεια!!!!Πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύχρονο να είναι το μπλογκοσπιτάκι σου, φιλενάδα!!!!!!!!!!!
    Πως θυμάμαι εκείνη την εποχή πριν απο τρία χρόνια, που αρχίσαμε σιγά-σιγά να φτιάχνει η κάθε μιά το σπιτάκι της!! Και πάντα θαύμαζα τις υπέροχες και τόσο καλόγουστες δημιουργίες σου!!!! Πάντα έτσι να συνεχίσεις, Πεπούλα, και πάντα με υγεία και χαρά γύρω σου!
    Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, ξέχασα να σου πώ, πρώτον ότι οι κοπελλιές σου είναι πανέμορφες και οι δύο αλλά θα διάλεγα την μαυρομαλλούσα και αφρατούλα με το τυρκουάζ.
      Όσο για τα νέα μέλη της οικογένειας...είναι σκέτη γλύκα, να τα χαίρεστε!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύχρονο το τσαρδί σου.... (χαχαχ πολύ μου άρεσε η έκφραση).
    Ψηφίζω τη μελαχρινή αφρατούλα...
    Το γατούλι κουκλάκι η Λάρα θεά.
    Φιλάκια πολλά
    Καλό ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ευχηθώ άπειρες αναρτήσεις, να σου πω ότι πάντα είχες μία καλή θέση στο καναπέ μου και χαιρόμουν τις επισκέψεις σου..Πολύχρονο λοιπόν και μελλοντικό πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πεπη μου 3 χρονια εε.....εισαι παλια καραβανα λοιπον ....να τα εκατοστησεις και να μας δειχνεις παντα τετοια ομορφα δημιουργηματα οπως οι πολυ ομορφες κυριες σου....κι εγω καθαριζα και εξαφανιστηκα καιρο γιατι το σπιτι μετα ενα χειμωνα ηθελε πολλα και ειπα να το βαλω σε μια ταξω και μετα θα ανοιξω το λαπτοπ, πολλα φιλια και καλο Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύχρονο το Ιστολόγιο σας και πάντα δημιουργικό :-)
    Να είναι πάντα καλά τα παιδάκια σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά στο blogόσπιτο!!
    Χρόνια Πολλά και στην οικοδέσποινα με υγεία, δημιουργίες κι έμπνευση!! Εύχομαι για πολλά χρόνια να έχεις το κέφι και τη διάθεση για αναρτήσεις....
    Τα κορίτσια από πηλό έγιναν εξαιρετικά!! Μου άρεσαν πολύ!!

    Καλό Σαββατοκύριακο, χαρούμενο και φωτεινό!!
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια σου πολλά άντε και να τα εκατοστήσει το blog σου.
    Τα ζωάκια σου "όλα τα λεφτά"
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πεπίτα μου εγώ θα πω πως η γειτονιά ήταν πολύ τυχερή που αποφάσισες να κτίσεις αυτό το σπιτάκι το υπέροχα στολισμένο και του οποίου τις πόρτες άφηνες πάντα ορθάνοιχτες για να μπαίνουμε και να θαυμάζουμε τις πάντα καλόγουστες δημιουργίες σου!!!! Οι κοπελιές σου πολύ όμορφες και οι δύο... κομψές και σικάτες!!!! Τα νέα μέλη της οικογένειας όμως μάλλον έκλεψαν την παράσταση!!!!!!!!!! Εύχομαι και ελπίζω να σε έχουμε πολλά πολλά χρόνια κοντά μας και πάντα να θαυμάζουμε τα δημιουργήματά σου!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χρονια πολλα! παντα να εισαι κοντα μας με ομορφη διαθεση! φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπραβο ΠΕΠΟΥΛΙΝΙ μου...η προσπαθεια σου αξιοθαυμαστη!!!! οι κοπελιτσες υπεροχες!keep going dear!!!να εσαι παντα δημιουργικη και να μας χαριζεις ομορφες αναρτησεις!φιλιααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πέπη μου αγαπημένη,να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις υπέροχες δημιουργίες σου!Όλα είναι όμορφα,οι κοπέλες σου,η Λάρα(ίδιο όνομα έχουμε κι εμείς σε σκυλίτσα!)αλλά αυτό το μικρό γατάκι κλέβει καρδιές!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οχι μονο τρία .. αλλα εκατον τρία να σε εχουμε κοντα μας Πέπη μας να τα λεμε .. να καμαρώνουμε τις πάντα ομορφες δημιουργίες σου
    να κάνουμε παρέα στα καλα και στα άσχημα.. ενωμενες σε ότι σημενει προσφορά.. στην αγάπη... να μείνεις έτσι και ποτέ να μην αλλάξεις.. μια φίλη με χιούμορ.. και χαρα.. για οτι κανεις.. Πέπη μου....αααααα τα κορίτσια σου μου ΄αρεσαν όπως μου άρεσαν πολύ και τα προηγούμενα....αλλά την παράσταση .. μην μου θυμώσεις.. την εκλεψαν η Λάρα και η Γκρίζαμπελα.... χι.χι. τα λατρεψα.. Πέπη μου φιλακιααααααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρία και άλλα τρία και πολλά ακόμα χρόνια το σπιτάκι σου να μας ομορφαίνει την μπλογκογειτονιά μας.Να τα εκατοστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙΒΑΠΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά στο ιστολογιό σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολλές, πολλές ευχές !!
    Να έχεις πάντα υγεία και διάθεση
    για όμορφες δημιουργίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά στο blog σου !!!!! Να βλέπουμε τις όμορφες δημιουργίες σου για πολλά πολλά χρόνια !!!!!
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πέπη μου χρόνια πολλά στο αξιόλογο blog σου και σε σένα που το δημιούργησες, Να συνεχίσεις να είσαι κοντά μας και να μας δείχνεις τα ωραία που φτιάχνεις. Οι φιγούρες σου πολύ μου αρέσουν.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου , να είναι πάντα γεμάτο με όμορφες δημιουργίες. Πανέμορφες οι κοπέλες σου!!!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να τα εκατοστήσει το σπιτάκι σου ,Πέπη για να μας δείχνεις τις ομορφιές σου!!!!Οι κυρίες σου, αν και πρώτες όπως λες, είναι πανέμορφες!!!!Τα ...ζωντανά σου είναι φάτσες!!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να ευχηθώ από καρδιάς, χιλιόχρονο το όμορφο μπλογκοσπιτάκι σου, να είναι πάντα γεμάτο με δημιουργίες καρδιάς!!!
    Οι δημιουργίες σου πανέμορφες, αλλά πανέμορφες και οι δύο κυρίες που φιλοξενείς!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά στο μπλοκοσπιτάκι σου που είναι μία όαση καλού γούστου και υπέροχων δημιουργιών !!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά στο όμορφο και δημιουργικό blog σου!
    Πανέμορφες οι πήλινες φιγούρες!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια πολλά Πέπη μου στο άκρως δημιουργικό σπιτάκι σου!!
    Να σαι καλά!! Είναι πανέμορφες οι πήλινες κούκλες σου!!!
    Τα δε ζωάκια σου τα λάτρεψα!!! Είναι σκέτη γλύκα!!!
    Φιλάκια πολλά και να τα εκατοστήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρόνια πολλά Πέπη μου!!!!!
    Κι εγώ ελπίζω να τα λέμε για αρκετά χρόνια ακόμη!!!!
    Με τον πηλό τα καταφέρνεις θαυμάσια και οι κοπέλες σου είναι υπέροχες!!!
    Τα ζωάκια σας είναι αξιαγάπητα, μάλλον μπορείς να πάρεις επίδομα!
    Που ξέρεις , με τα ζώα μπορεί να είναι πιο φιλεύσπλαχνοι από ότι με τους ανθρώπους!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πεπούλα μου χρόνια πολλά στο ζεστό σου σπιτικό! Να είσαι πάντα γεμάτη εμπνευση και δημιουργικότητα! Οι κοπελιές σου είναι πολύ όμορφες και ασφαλώς θα δούμε ακόμα ομορφότερες από τα χεράκια σου στο μέλλον, αφού ό,τι κι αν κάνεις είναι τέλειο! Μου άρεσε πολύ η καστανούλα που ανεμίζει η κάπα της στο αεράκι!
    Να σας ζήσουν τα νεα μέλη της οικογένειας, είναι γλύκες! Τα γατάκια μην τα φοβάσαι, αντέχουν, δε λέει κι η παροιμία πως είναι εφτάψυχα; αυτό θα γίνει και με το δικό σας!
    Φιλιά πολλά και πάλι χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρόνια πολλά και δημιουργικά! Να χαίρεσαι το "σπιτάκι" σου και να το καμαρώνεις! Και να είσαι γερή, να δημιουργείς όλες αυτές τις ομορφιές και να μας συντροφεύεις!
    Υπέροχα τα γλυπτά σου...!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρόνια πολλά Πεπούλα! Σου εύχομαι το μπλογκάκι σου να συνεχίσει για πολλά πολλά δημιουργικά χρόνια ακόμη. Πολύ όμορφες οι κοπελιές σου! Και τα νέα σου παιδάκια όμως δεν πάνε πίσω...χαχα. Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρόνια πολλά και φυσικα δημιουργηκότητα θα σου ευχηθώ μα πάνω απ'όλα υγεία κι ευτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτακι σου. Σου εύχομαι να είσαι καλά να περνάς όμορφα και να μας χαρίζεις τις όμορφες και σικάτες δημιουργίες σου για πολλά χρόνια ακόμα .Τα ζωάκια σας γλυκά και τα δυο, αλλά η γατούλα πολύ πονηρή φάτσα, κάπως έτσι μαζέψαμε και εμείς πριν εφταμιση χρόνια τη Ζουζου μας από τον δρόμο και δεν το έχουμε μετανιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εύχομαι να είσαι στην γειτονιά για πολλά πολλά ακόμη χρόνια!! Ισως επιβάλλεται κιόλας διότι με τα υπέροχα έργα σου ανεβάζεις και διατηρείς τον ποιοτικό πήχη χειροποίητων έργων σε υψηλά επίπεδα!!
    πολύ καλές οι πήλινες μορφές και είμαι σίγουρη οτι και μελλοντικά θα δούμε άψογα έργα σου!!! Εχεις γούστο ικανότητα και φαντασία,και τα τρία αυτά μαζί κάνουν θαύματα!!! φιλάκια Πέπη και καλή εβδομάδα χαρούμενη και δημιουργική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Να φτάσεις 203!!!!
    Χρόνια Πολλά στο όμορφο μπλοκοσπιτάκι σου και να μας χαρίζεις ωραίες ιδέες για πολλά πολλά χρόνια!
    Τα ζωάκια σου γλύκα! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΑΛΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ26 Μαΐου 2014 στις 9:04 π.μ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρόνια πολλά και από μένα, γεμάτα έμπνευση, δημιουργικότητα και πολύ πολύ μεράκι! Σε παρακολουθώ και μου αρέσουν πολύ αυτά που φτιάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συγχαρητήρια!!! Να τα εκατοστήσει το μπλογκάκι σου και να μας δείχνεις πάντα όμορφες δημιουργίες!!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρόνια Πολλά στο σπιτάκι σου Οι δημιουργίες καρδιάς άγγιξαν όλες τις καρδιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 3χρονάκια ε; Μαζί ταξιδεύουμε Πεπάκι μου!!! Χρόνια πολλά λοιπόν!!! Δημιουργικά και καλά!!! Οι κυρίες είναι τέλειες κι αν είναι έτσι η πρώτη φορά, φαντάζομαι τι ακολουθεί; Όσο για τα δύο φιλαράκια είσαι απίθανη και μπράβο σου για την αγάπη και τις φροντίδες!!! Σε φιλώ, καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρονια πολλα και δημιουργικα !
    Να χεραιστε και τα χαριτωμενα μελη της οικογενειας σας. Κουκλι το γατακι.
    Πολυ ομορφες οι κοπελιτσες!
    Καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πολυχρονο το σπιτακι σου Πεπακι!!!!!!
    Οι κοπελες σου ειναι πανεμορφες !!!!!!!Φιλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Να τα χιλιάσεις με υγεία!
    Οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ PEPI ΜΟΥ!!!!!!ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρόνια πολλά στο υπέροχο σπιτάκι σου,οι δημιουργίες σου ειναι καταπληκτικές και τα ζωάκια τα λάτρεψα !!!καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χρόνια πολλά στο γειτονικό σπιτάκι με τις θαυμάσιες δημιουργίες. Πέπη μου να τα χιλιάσεις!!!
    Οι κοπελιές σου κουκλάρες αλλά και οι μικροί σου φίλοι φαίνονται πως απολαμβάνουν την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Επρεπε ν αλλάξει ο Μήνας για να κάνω ποδαρικό...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ λοιπόν,με μύριες ευχές,για πολλά χρόνια συντροφιάς ακόμα,με όμορφες δημιουργίες,καλαίσθητες και εντυπωσιακές όπως μόνο ε΄συ ξέρεις να μας προσφέρεις!
    3 χρόνια μόνο;;;κι εγω που νόμιζα οτι σ ήξερα απο πάντα!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Πεπίτα μου γλυκειά και δυναμική,με πολύ ΑΓΑΠΗ και μια αγκαλιά ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ 3 χρόνων και βάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα!!! Κι εγώ θα ευχηθώ χρόνια πολλά και δημιουργικά! Μπράβο για τα έργα σου και για τα υπέροχα ζωάκια που μας παρουσίασες!!

      Διαγραφή
  52. Πεπίτα μουυυ χρόνια πολλά στο όμορφο διαδυκτιακό σου σπιτάκι!!!! Ευχομαι να συνεχισεις για πολλα ακομη χρονια!!! Μην σταματησεις να δημιουργεις!!!
    Οι κούκλες που δημιουργησες είναι τέλειες!!! Λέω να κερδίσω την πρώτη!!! χιχι :)
    Φιλάκια πολλάααααα :******

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Για όλες τις όμορφες δημιουργίες σου που μας "χάρισες" 3 χρόνια τώρα και για όσες θα συνεχίσεις να μοιράζεσαι μαζί μας, για πολλά ακόμα θέλω να πιστεύω, σ΄ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! Σ΄αγαπάμε και είναι απίστευτα ωραία να..μεγαλώνουμε διαδικτυακά μαζί σου. Χρόνια σου πολλά Πέπη μου, δημιουργικά και εμπνευσμένα! Λάτρεψα τις κοπέλες σου, αν και... εντελώς μεταξύ μας, δεν υπάρχει δουλειά σου που να μην έχω λατρέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου Πέπη, με ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και πολλές πολλές δημιουργίες. Οι κούκλες σου είναι πανέμορφες!!!
    Η Λάρα και η Γκριζαμπέλλα είναι πολύ γλυκούλικες!!!
    Καλό τριήμερο
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...